De kinderen zijn begonnen aan een nieuw schooljaar. Ze worden weer ouder en wijzer en daarbij hoort ook een rugzak waarin ze makkelijk zelf hun spullen kwijt kunnen. Afgelopen jaar bestelde ik online een rugzak voor mijn dochter in de kleuterklas. Die was ongeveer even groot als haar hele bovenlichaam. Foutje. Daarom was ik blij dat de rugtassen van ZEBRA op mijn pad kwamen. Niet alleen geweldige designs, maar ook een perfect formaat en (spat) waterdicht.

Rugzakken voor de kids

Mijn beide kinderen mochten een leuke rugzak uitkiezen bij ZEBRA. De tassen kwamen in de laatste week voor de schoolvakantie binnen. Perfect om te kunnen testen op school en dan mee op vakantie!

Wat opvalt aan de ZEBRA rugzakken is dat de inhoud ideaal is voor de kinderen in de lagere klassen die geen boeken mee hoeven te nemen. Er is genoeg ruimte voor de broodtrommel, twee vakjes voor de drinkbekers én nog een ‘verborgen’ vakje voorop waar kleine dingen als tekeningen gemaakt op school in kunnen. Sommige rugtassen komen met een gesp waaraan sleutels gehaakt kunnen worden en sommige rugtassen hebben ook een vakje aan de buitenkant van de tas waarin een drinkbeker gestopt kan worden.

De tassen zijn in veel vartianten te verkrijgen, waardoor er voor ieder kindje een tas naar zijn of haar smaak is. Vorig jaar heeft ZEBRA een ontwerpwedstrijd georganiseerd.Ook dit jaar wordt de wedstrijd weer georganiseerd. Meer informatie over de wedstrijd en ontdek ook direct de winnaars van vorig jaar! Meedoen kan t/m 15 september 2023.

Bekijk deze rugzak

Wat vinden de kinderen?

Wat mijn kinderen het allermooiste aan de tassen vonden was het design, in ons geval unicorns en tijgers. Maar ook het feit dat het zo makkelijk draagt. Mijn zoontje van 3 wilde de hele vakantie zijn rugzak zelf op zijn rug. Wat was hij trots! Overal waar we heen gingen moest hij zijn rugtas mee, volgeladen met speelgoed en drinken. Een verrassend voordeel was dat de inhoud van de tas droog bleef toen we in een lokale, zomerse regenbui terecht kwamen. Het leuke aan ZEBRA is dat ze niet alleen tassen voor kinderen hebben, maar ook een zeer mooie lijn voor volwassenen.

Nog meer tips

Ben jij nog op zoek naar een handige, stijlvolle tas voor je volgende (auto)vakantie? Lees dan vooral ook even het artikel waarin ik zelf de ZEBRA shopper mocht proberen. In het artikel geef ik je meteen wat ideëen om een autoreis of vlucht met kinderen leuk(er) te maken.

X. Robin

Volg Robin op Linkedin!