De afgelopen maanden stonden in het teken van knutselen, kleuren en stickeren! Heel veel kids gingen aan de slag om hun eigen ZEBRA rugzak te ontwerpen. Met meer dan 400 inzendingen vonden wij het kiezen van een winnaar heel erg moeilijk. We kozen daarom niet 1, niet 2, maar 3 winnaars! Gefeliciteerd allemaal!

Lees verder en ontdek de unieke ontwerpen van de winnaars!

De Jungle tas van Roos

Hoe tof is deze jungle tas? Roos heeft enorm haar best gedaan om de jungle tot leven te brengen op haar rugtas. Wij vinden deze rugzak echt prachtig. Wij waren al verkocht toen we die lieve panda ogen voor het eerst zagen. Ook bij het kijken naar het slingerende aapje tussen de tropische bladeren en bloemen. Je wordt er gelijk vrolijk van!

De Zebra tas van Pleun

Ons oog viel ook meteen op de tas van Pleun, want wij zijn natuurlijk helemaal gek op zebraprint. Dit is niet zomaar een zebraprint... Pleun heeft er vrolijke bloemetjes bij getekend die in het midden opvallen door de glitters. Wij vinden deze tas heel mooi! 

De Zeemeermin tas van Cynthia

Toen wij de tas van Cynthia zagen, moesten wij gelijk denken aan een prachtige zeemeermin met glinsterende schubben. Als je naar de kleuren kijkt, word je meteen blij. Dit is de perfecte rugzak voor een stoere meid.

Gefeliciteerd!

Samen met de winnaars gaan wij verder de tassen uitwerken en uiteindelijk ontwikkelen. Volgend jaar zullen de tassen tijdens de Back 2 School periode in de winkel te vinden zijn. Welke staat op jouw lijstje?