Een mooie damestas, die is onmisbaar! ZEBRA is er om jouw perfecte tas te vinden. In onze collecties vind je verschillende soorten tassen; van handtassen tot rugzakken en telefoontasjes. Onze tassen herken je aan de kartels en de natuurlijke tinten. Deze tinten zorgen ervoor dat jouw nieuwe tas bij elke outfit past. Jouw nieuwe ZEBRA tas is dus echt voor elk moment!

Women

Aantal artikelen per pagina

241 producten

Van hoog naar laag sorteren
Aantal artikelen per pagina

Damestassen

Onze tassencollectie voor dames wordt zorgvuldig geselecteerd. Speciaal voor dames die een tas willen hebben die bij elk moment en elke outfit past. Shoppers voor het werk of boodschappen, (kleine) handtassen voor een diner en rugzakken voor een dagje weg. Onze gehele damescollectie bestaat uit handtassen, schoudertassen, shoppers, rugzakken, telefoontasjes, clutches en portemonnees. Een keuze gemaakt? Ontdek dan een verkooppunt bij jou in de buurt.

Tassen voor scholieren

Onze tassen zijn ook geschikt voor de middelbare school, hogeschool of universiteit. Meiden die op zoek zijn naar een volwassen schooltas die geschikt is voor een aantal boeken, notitieblokken en eventueel een kleine laptop of iPad. Zeker weten of deze tas geschikt is voor jou en jouw schoolbenodigdheden? Bekijk de tas die je op oog hebt in de winkel. Ontdek hier al onze verkooppunten.

Past mijn laptop in mijn ZEBRA tas?

Voor school en werk kan het fijn zijn dat je een laptop mee kan nemen. In onze tassen zit geen speciaal laptopvak. Wel zou er eventueel een laptop, iPad of tablet in passen. Meet hierbij altijd goed jouw laptop op en vergelijk deze met de maat van onze tassen. Genoeg ruimte? Dan heb je jouw nieuwe favoriete tas gevonden.